Lomakkeet

Jäsenhakemus

Jäsenhakemus (lataa pdf)
Medlemsansökan (ladda ner pdf)

Toimita Lakimiesten työttömyyskassan jäsenyyttä koskeva hakemus kassaan joko sähköpostitse (palvelut@lakimiestentk.fi) tai postitse.

Lataa ensin lomake koneellesi, täytä tiedot ja lähetä täytetty lomake työttömyyskassaan.

Jäsenhakemusta ei tarvitse allekirjoittaa, jos asiakirjassa on tiedot lähettäjästä.

Huomioithan, että hakemuslomaketta ei voi lähettää sähköisen eAsioinnin kautta, sillä palvelu on tarkoitettu kassan jäsenille.

Etuushakemukset ja niiden liitteet

Ansiopäivärahahakemuksen teet kätevimmin suoraan sähköisesti eAsioinnin kautta ilman paperisen lomakkeen täyttämistä. Mahdolliset liitteet voit lähettää myös eAsioinnin kautta liitetiedostoina. Vaihtoehtoisesti voit lähettää paperisen hakemuksen kassaan.

Liikkuvuusavustus- tai vuorottelukorvaushakemusta ei voi tehdä suoraan sähköisesti eAsioinnin kautta. Hae ko. etuuksia täyttämällä ensin paperinen hakemuslomake ja lähettämällä sen jälkeen lomake ja mahdolliset liitteet eAsioinnin kautta liitetiedostoina.

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestön kotisivuilta (tyj.fi) löydät paperiset etuushakemukset ja tarvittavat liitteet lomakkeina:

  • ansiopäivärahahakemus, palkkatodistus ja selvitys työssäolosta kalenteriviikoittain
  • liikkuvuusavustushakemus
  • vuorottelukorvaushakemus ja vuorottelusopimus.

Takaisinperintä

Toimita selvitys taloudellisista ja sosiaalisista olosuhteistasi tilanteessa, jossa työttömyyskassa on maksanut sinulle liikaa etuutta ja pyydät takaisinperinnästä luopumista tai takaisinperinnän kohtuullistamista.

Selvitys taloudellisista ja sosiaalisista olosuhteista (pdf)
Utredning om sociala och ekonomiska omständigheter (pdf)

Toimita takaisinperintätilanteeseen liittyvä selvitys taloudellisista ja sosiaalista olosuhteistasi eAsioinnin kautta liitteenä.

Käytä eAsiointia

Etuushakemusten, viestien ja liitteiden lähettämiseen. Jäsenhakemusta ei voi toimittaa eAsioinnin kautta.