2.2.2021

Palaute: "Vaikeassa tilanteessa oli mukava tunne, että voi luottaa kassan toimintaan ja sai ystävällistä palvelua, kiitos!"

Teimme joulukuussa 2020 yhdessä tutkimusyritys Onway Oy:n kanssa jäsentyytyväisyyskyselyn, jolla selvitimme jäsentemme kokemuksia meistä. Kysely lähetettiin niille jäsenille, jotka ovat hakeneet etuutta tai työttömyyskassan jäsenyyttä viime vuonna tammi-marraskuun aikana. Saimme kyselyyn yhteensä 236 vastausta.

Annoitte toiminnallemme varsin hyvän kokonaisarvosanan 4,75 asteikolta 1-6, kun vastaava luku edellisen kyselyn aikaan vuonna 2014 oli 4,38. Paransimme tulostamme huomattavasti edelliseen kertaan nähden.

Parhaimmat arvosanat saimme henkilöstön asiakaspalveluhenkisyydestä sekä aktiivisuudesta asian hoitamisessa. Tyytyväisyys etuushakemusten käsittelyn asiantuntevuudessa ja nopeudessa sekä henkilöstön ammattitaidossa on myös korkealla. Lisäksi jäsenyyden hakuprosessia pidettiin erittäin sujuvana.

Kriittisimmin vastanneet suhtautuivat kassan puhelinpäivystyksen aukioloaikojen riittävyyteen sekä verkkosivujen ajantasaisuuteen.

"Jäsenkyselyn palautteet kannustavat meitä päivittäisessä työssämme sekä antavat meille tietoa toimintamme kehittämiseen", kiittää kassanjohtaja Taru Turunen.

Vastanneista 83 % asioi kassan kanssa mieluiten eAsiointi-palvelun kautta. Suosittelemmekin jäseniämme ottamaan yhteyttä kassaan ensisijaisesti eAsioinnin kautta viestillä. Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian, useimpiin viesteihin vastauksen saa viimeistään seuraavana päivänä.

Näin jäsenemme kertovat meistä:

”Sain kunnollisia vastauksia kysymyksiini suoraan ja nopeasti, ei ympäripyöreitä selityksiä, erittäin hyvää palvelua.”

"Asiat hoituivat nopeasti ja palvelu ammattitaitoista koronatilanteessa. Toimintanne koronakriisin aikana oli loistavaa, en voi antaa moitteen sijaa. Vastasitte nopeasti ja asiantuntevasti ja osasitte antaa hyviä neuvoja työttömäksi jääneelle yrittäjähenkiselle ihmiselle. Kiitos siitä."

”Täsmällinen, yksinkertainen ja helppo lähestyä. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu.”